Over ons

Wie zijn wij?

Beleggingsrekeningen.nl is een in beleggingsproducten gespecialiseerde vergelijkingssite. Internetbedrijf Netcapital is verantwoordelijk voor de inhoud. 

Onze missie

Beleggingsrekeningen.nl heeft als doel het zo eenvoudig en toegankelijk mogelijk aanbieden van op beleggers gerichte productinformatie, zodanig dat bezoekers aan de hand van hun eigen criteria kunnen bepalen welk product het beste bij hen past. In reviews geven we onze mening, maar stellen ons daarbij neutraal op. Individueel advies kunnen we helaas niet bieden.

Beleggingsrekeningen.nl is nog niet af. We werken continu om producten toe te voegen, alle teksten en gegevens up-to-date te houden en waar mogelijk te verbeteren. Het aanbod van beleggingsproducten is groeiende. We willen ook een goede selectie tonen die relevant is voor een brede groep beleggers.

Suggesties of opmerkingen?

Beleggingsrekeningen.nl wil graag jouw mening horen. Schroom niet als je tegen een fout aanloopt of de site. De website wordt regelmatig aangepast naar aanleiding van suggesties van anderen. Heb je een tip, neem dan contact met ons op.

Adverteren?

Beleggingsrekeningen.nl biedt financieel dienstverleners de mogelijkheid om hun product gericht te tonen aan een relevant publiek. Wil je meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Bezoek- en postadres

Beleggingsrekeningen.nl is als bedrijf in het KvK geregistreerd onder de naam Netcapital.

Bedrijfsnaam: Netcapital
Straatnaam: Spacelab 49
Postcode: 3824 MR
Plaats: Amersfoort
Land: Nederland

BTW Nr. NL855337953B01
Telefoon: 0641815487
KvK-nummer: 63657287
Fax nr: 0848316428
E-mail: dirk.folkerts@netcapital.eu